Een kijkje in een kleurrijk huis, tuin en studio van Ineke Otte.

Sudio Ineke Otte. Ineke is ontwerper/kunstenaar en maakt sieraden, sjaals, lampen, tafels, interieurproducten, beelden, glasobjecten, grafkunst, 3D-designproducten en buitenbeelden in de openbare ruimte. 

Haar kunst en ontwerpen zijn uniek, dynamisch, spannend, kleurrijk met humor, waarin het experiment met vormen, kleuren, symbolen en materialen centraal staat.

Inspiratiebron is de schitterende natuur met oneindig veel kleuren, blauwe wolkenluchten en een overweldigende bloemenpracht.

Ineke Otte ontwerpt draagbare sieraden die ze wereldwijd presenteert en te zien zijn in museumshops en conceptstores, o.a. in MOMA Museum San Francisco (USA). De sieraden worden wereldwijd in magazines gepubliceerd.

Ineke heeft 4x de “Sheriff de Mode” prijs gewonnen in PARIJS en tevens stonden haar sieraden daar 2x op een billboard van 20 mtr. in Parijs.Beroemd fashion-icon Iris Apfel (USA) 97 jaar, is verzamelaar van Ineke’s sieraden.Onlangs ging de film ‘Ladybug, this is Ineke’ in premiere over haar werk.

Studio Ineke Otte. Wil je ook eens langs om het werk van Ineke te bekijken? Dat kan na afspraak. www.inekeotte.com

INEKE OTTE is a successful designer of modern jewelry, shawls, lighting, tables, glass, sculptures and interior products. INSPIRATION is the magnificent colorful nature.

Meer informatie over een virtuele tentoonstelling

.