Ik ben Bianca.
Mijn passie ligt bij het ontwikkelen van Interactieve online presentaties.
Mijn focus ligt op het maken en ontwikkelen van interactieve online brochures en presentaties voor het bedrijfsleven. Daar ben ik super enthousiast over. Als vormgever zag ik geweldige mogelijkheden in een bestaande techniek die veel gebruikt wordt bij virtuele tours.
Virtuele tours heb ik daarmee op een hoger niveau gebracht want ze bestaan nu uit verschillende lagen waarin informatiepunten zitten waarmee tekst, video en zelfs actieve website screen in screen alle informatie geven.

‘Less is more’ is mijn motto. In één of meerdere 360 graden foto’s, maar ook in ‘platte’ afbeeldingen zoals een tot leven komende brochure, kan ik ontzettend veel informatie verwerken. De informatie opent als pop-up in het scherm, wat een grotere en persoonlijker beleving biedt voor de kijker. En daarmee ook een jong publiek aanspreekt.

Groot voordeel is ook dat de informatie die via het informatiepunt naar een eigen website leidt altijd up to date is zodat het bedrijf geen extra actie of moeite hoeft te steken of extra kosten hoeft te maken.


Niet de techniek is leidend maar jouw verhaal! 

Niet alleen zorg ik voor kwalitatieve 360 graden foto’s

Ook denk ik graag mee over de interactieve elementen die toegevoegd worden.

Dit ben ik toen Omroep Zeeland op bezoek kwam in Grote Kerk Veere voor het programma Trots op Zeeland. Klik en scroll om rond te kijken


Mijn werkwijze is persoonlijk, ik neem de tijd en ben geïnteresseerd in wat je doet.

Geweldig om samen met jou een mooi resultaat neer te zetten

Indien nodig zet ik extra mensen in. 
Met dit team kan ik goed inspelen op jouw wensen en ideeen.

Doe ik nog meer? Jazeker

Naast virtuele tours maak ik ‘Tiny Planet’ foto’s!
Daar wordt iedereen toch vrolijk van?!