Museum atelier Reynier de Muynck

Museum atelier Reynier de Muynck
Mijn eerste tour is online. Ter nagedachtenis aan een bijzonder mens.
Reynier de Muynck overleed in 2017. In 2016 ontving hij samen met zijn vrouw Ditte de Muynck de Culturele Prijs van de gemeente Goes voor hun verdienste op cultureel gebied. De Muynck maakte tijdens zijn leven honderden werken in veelal magisch-realistische stijl. Ook was hij onderdeel van Nada Naga en gaf droomtijdconcerten.
Zijn unieke atelier is bewaard gebleven en op afspraak toegankelijk voor publiek.
Een kijkje in de keuken van een bijzonder mens en kunstenaar.

Scroll over onderstaande afbeelding om te starten met de virtuele tour

Reynier leeft voort in de herinnering van velen. Museum atelier Reynier de Muynck is nu een klein museum ter nagedachtenis aan Reynier. Je kunt dit atelier op afspraak bezoeken om contact te maken met dit bijzondere mens. Ditte, zijn vrouw, houdt zijn nagedachtenis in leven. Ook zij is een bijzonder mens. Ze geeft nog regelmatig droomtijdconcerten met NadaNaga.

Dhiney Ramos maakt een film over zijn leven.
,,Hij deed me denken aan een sjamaan, een tovenaar. Hij heeft mij aangeraakt, dat wil ik delen”.
Voor het afmaken van de film is er een crowdfunding gestart.

Meer weten neem contact op

.